- نویسنده : رویداد آنلاین
- 29 ژوئن 2020
- کد خبر 10562
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش “سیمای اقتصادی” اقتصاد دانشبنیان و بهطور مشخص شرکتهایي که با عنوان دانشبنيان ميشناسيم، ميتوانند تأثير قابل توجهي بر متغيرهاي اقتصاد کلان ايران بگذارند. محصولات دانشبنيان، ارزش افزوده بالايي ايجاد ميكنند و از اين طريق بر افزايش نرخ رشد اقتصادي مؤثرند.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=10562
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
همچنین توسعه شرکتهای دانشبنیان و حمایت از آنها ميتواند اشتغالزايي براي فارغالتحصيلان دانشگاهي را در پي داشته باشد. تأمين مالي ارزانقيمت اين شرکتها يکي از راهکاري حمايت از آنها است كه از طريق پرداخت تسهيلات قرضالحسنه قابل انجام است. بانك قرضالحسنه مهر ايران با ورود به عرصه حمايت از اقتصاد دانشبنيان توانسته در دستيابي به اهداف رشد و اشتغالزايي شركتهاي دانشبنيان، ايفاي نقش كند و منابع مالي خود را در اختيار مهمترين عنصر اقتصاد دانشبنيان كشور، يعني صندوق نوآوري و شكوفايي قرار دهد.
حمایت ۴۰۰ میلیارد ریالي بانک مهر ايران از شرکتهاي زيرمجموعه صندوق نوآوري
پرداخت تسهیلات بانک مهر ایران به پارک علم و فناوری پردیس
پارکهای علم و فناوری از دیگر عناصر اقتصاد دانشبنیان هستند و با استفاده از امکاناتي که در اختيار دارند، در مراحل اوليه شکلگيري شركتهاي دانشبنيان، از آنها حمايت ميكنند و نقش مهمي در رشد و توسعه اين شركتها دارند.
بانک مهر ایران ضمن توجه ویژه به نقش پارکهای علم و فناوری در تفاهمنامهاي با پارک علم و فناوري پرديس، بيش از ۱۳ ميليارد ريال از منابع مالي مورد نياز براي فعاليتهاي دانشبنيان اين مجموعه را در قالب ۸۸ فقره وام قرضالحسنه، تأمين کرده است.
بانک مهر ایران بهطور تخصصی در حوزه قرضالحسنه فعالیت میکند و تمام تسهيلات اين بانک کارمزدي بين صفر تا چهار درصد دارد. اين بانك با حمايت جدي از شركتهاي دانشبنيان سعي دارد در راستاي ايجاد اشتغال براي جوانان تحصيلكرده، افزايش بهرهوري اقتصاد و حمايت از گسترش بخشهايي از اقتصاد كه بازدهي بيشتري دارند، گامهايي جدي بردارد. آنچه تا كنون انجام شده، طي كردن بخش كوتاهي از مسيري است كه در آينده با قوت بيشتري ادامه ميدهيم.