- نویسنده : رویداد آنلاین
- 22 نوامبر 2020
- کد خبر 13013
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش “سیمای اقتصادی” محمدرضا جوادییگانه-معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت : توزیع متناسب و صحیح زیرساختهای حیاتی زیست شهری میتواند از انباشت آسیبهای اجتماعی و کاهش کیفیت زندگی شهروندان یک جامعه پیشگیری کند.
شهرداری بر مدیریت آسیبها در چارچوب رویکرد «محلهگرایی» دارد و این برنامه، فرصتی را فراهم میکند تا شهروندان مناطق مختلف برمبنای انس و قرابتی که با محل زندگی خود دارند، نسبت به مشارکت اجتماعی بیشتر برای کاهش آسیبهای محل زندگیشان و افزایش کیفیت زیست محلی خود اقدام کنند.
سال۱۳۹۰، سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی راهاندازی گرمخانههای منطقهای در سطح مناطق ۲۲گانه شهر تهران را در دستور کار قرار داد.
اولین مددسرای بانوان در سال۱۳۹۴ و ۱۰سال پس از افتتاح نخستین مددسرای مردان، راهاندازی شد.
هماکنون تعداد ۲۰گرمخانه (مددسرا)، شامل ۱۶گرمخانه ویژه مردان با ظرفیت ۱۴۳۰تخت و ۴گرمخانه ویژه زنان با ظرفیت ۳۲۰تخت، در سطح مناطق ۲۲گانه شهر تهران در حال ارائه خدمات به افراد جامعه هدف هستند.
کاهش مسئله آسیبهای اجتماعی امر مهمی است که جز با حمایت و همراهی آحاد شهروندان و بهخصوص نهادهای مسئول دیگر مانند ستاد مبارزه با موادمخدر و بهزیستی و… محقق نخواهد شد و از هر گونه کمکی استقبال میکند.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=13013