گروه : اقتصادی / دانش و فناوری
- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 02 اکتبر 2023
- کد خبر 46657
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش سیمای اقتصادی به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سلطانی افزود: قبلا در استان تهران اگر میخواستید با فیروزکوه تماس بگیرید باید کد میگرفتید، به این ترتیب باید هزینه بیشتری پرداخت میکردید چرا که تماس بین شهری بود. پس از همکدسازی در استان تهران دیگر نیازی به گرفتن کد نبود و شما میتوانستید با شهر های یک استان بدون تعرفه اضافه تماس برقرار کنید.
وی با اشاره به اینکه این تغییرات برای تمام مکالماتی است که در درون تمام شهرهای استانها صورت گرفته است، افزود: این تغییرات سبب ایجاد هزینههای زیادی برای شرکت مخابرات ایران شد و علیرغم اینکه مطابق قانون بودجه سال ۱۳۸۶ و همچنین با توجه به قانون اصل ۴۴ دولت مکلف به جبران این کاهش درآمد و هزینههای قیمتگذاری دستوری بود، ولی جبران نشد.
سلطانی این عملکرد وزارت ارتباطات را موجب زیان ۸ هزار میلیارد تومانی شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و گفت: این رقم با در نظر گرفته هزینههایی است که تا امروز به شرکت مخابرات ایران تحمیل شده است.
برداشت ۱۳۰هزار میلیارد تومانی دولت از جیب مخابرات
وی افزود: تمام این ضربات دولت قبل به پیکره صنعت و شرکت مخابرات درحالی است که از زمان خصوصی شدن مخابرات، تنها کسی که سود برده، دولت بوده است. بدون لحاظ هزینههای پرسنلی کارمندانی که از دولت جدا شدند، ۶۵ هزار میلیارد تومان دولت از شرکت مخابرات پول گرفته است که با هزینههای پرسنلی این عدد به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان میرسد. زمانی که این شرکت خصوصی شد کلیه حقوق ۳۳ هزار نفر پرسنل آن از بودجه سالیانه به شرکت مخابرات منتقل شد.
مهندس سلطانی با اشاره به اینکه در کنار آن پرداخت امتیازات ویژه به بازنشستگان نیز برعهده شرکت مخابرات قرار گرفت، افزود: شرایط بازنشستگان شرکت مخابرات با همه بازنشستگان شرکتهای واگذار شده دولتی متفاوت است. مخابرات حتی پس از واگذاری، رفاهیاتی که معمولا برای کارمندان دولت پس از بازنشستگی قطع میشود، را قطع نکرده و پرداخت آن ادامه پیدا کرد. این مسئله مبنای قانونی ندارد بلکه بر اساس آییننامه داخلی شرکت انجام می شود.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=46657