- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 24 دسامبر 2023
- کد خبر 56008
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به نقل از روابط عمومی مجتمع طرحهای اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان، مصطفی مولوی مدیر مجتمع طرحهای اکتشافی سیستان و بلوچستان توضیح داد: رشد ۴۶۰ درصدی در ۹ ماه گذشته به تناسب سالهای گذشته و با انجام نزدیک به ۳ هزار متر حفاری مغزه گیری در آذر ماه سال جاری به ثبت رسید.
وی افزود: همزمان با ثبت رکورد حفاری در این محدوده اکتشافی، جدیت و اهتمام شرکت برای توسعه استان سیستان و بلوچستان در معرفی ذخایر قابل توجه از ماده معدنی و توسعه استان بیش از پیش قوت میگیرد.
مولوی تصریح کرد: در حال حاضر سه پیمانکار حفاری با بیش از ۱۰ دستگاه حفاری در محدودههای بزمان مشغول به انجام عملیات حفاری هستند.
مدیر مجتمع طرحهای اکتشافی سیستان و بلوچستان همچنین تاکید کرد: همچنین طی آذر ماه ۴ هزار متر جاده سازی و ۲۶ سکو سازی انجام شده و در طول دوره فعالیت بیش از ۱۱ هزار متر برش مغزه انجام شده که با این حساب مجموع حفاریهای منطقه بزمان از ۱۷ هزار متر فراتر رفته است.
وی همچنین توضیح داد: جهت افزایش میزان عملیات حفاری دو پیمانکار دیگر با حجم قراردادی ۲۰هزار متر در منطقه مستقر خواهند شد که یک پیمانکار در مرحله انعقاد قرارداد و پیمانکار دیگر در مرحله فراخوان و استعلام قیمت است.
به گفته وی محدودههای طلادار چانعلی ۲ و ۳ (بزمان) که در ۶۵ کیلومتری شمال شهر بزمان واقع شدهاند دارای مساحتی حدود ۹۵ کیلومتر مربع بوده و دارای فضایی مستعد برای کانی سازی طلا هستند.
مولوی ادامه داد: امید داریم با اتمام عملیات اکتشافی و جذب سرمایه گذار توانمند، اولین کارخانه تولید شمش طلا با ظرفیت حداقل نیم تن و در مقیاس جهانی در شهرستان ایرانشهر احداث شود.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: استان سیستان و بلوچستان از باب ظرفیتهای موجود در آینده تبدیل به یکی از قطبهای معدنی و صنعتی کشور خواهد شد.