×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 20 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تاکید بر اهمیت جایگاه شهرداران نواحی در نظام مدیریت بحران پایتخت

به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ، در این همایش که با حضور مهدی بابایی رییس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، حسین نظری معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران،، عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرتهران، علی نصیری رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، قدرت الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، شهرداران و معاونین مناطق ۲۲ گانه خدمات شهری و شهرداران نواحی برگزار شد، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اهمینت جایگاه شهرداران نواحی در نظام اجرایی مدیریت شهری گفت: شما هستید که می‌توانید در اجرا شدن یا نشدن یک طرح یا چگونگی اجرای آن تاثیرگذار هستید.

وی در ادامه بر لزوم توجه به حرایمی چون حرایم گسل، حریم مسیل، قنات و مترو در ساخت و ساز شهری تاکید کرد و با اشاره به این که موضوع ایمنی، موضوع حیات انسان‌هاست، به نقش کمیته‌های ایمنی و رفع خطر اشاره کرد و یادآور شد: کمیته‌های ایمنی و رفع خطر با زحماتی که کشیده شد، فعال شده و شهر به یک کارگاه ایمن‌سازی تبدیل شده است.

وی از بررسی موضوعاتی چون ایمنی ساختمان‌ها و گودها به عنوان نمونه‌هایی از اقدامات انجام گرفته در راستای افزایش ایمنی شهری نام برد و با اشاره به این که این اقدامات کافی نیست ، گفت: ما میراث بسیار سنگینی از ریسک بر دوش شهر داریم و تعداد قابل توجهی گود، پل، ساختمان و… داریم که باید مشکلات مربوط به ایمنی آنها برطرف شود.

وی افزود: مدیریت بحران و ایمنی موضوعات درجه ۳ و ۴ نیست، بنابراین کارشناس ایمنی نواحی تنها باید به صورت تخصصی مسئول این بخش باشد و کارهای دیگری بر عهده او نباشد، چرا که موضوع ایمنی و مدیریت بحران یک کار تمام وقت است.

وی یادآور شد: شهرداران نواحی در ستاد مدیریت بحران نواحی، مسئولیت هماهنگی دیگر دستگاه‌ها را بر عهده دارند و طبق دستورالعمل باید بتوانند ستاد مدیریت بحران ناحیه را با حضور دیگر سازمان‌های امدادی تشکیل دهند و ریاست این ستاد را بر عهده بگیرند.

نصیری افزود: جلسات کمیته‌های ایمنی و رفع خطر نواحی باید با جدیت تشکیل شود و موضوعاتی چون ایمنی بازارها،رفع خطر گودها و ابنیه ناایمن ، وضعیت تاورکرین‌ها و ساختمان‌های نیمه‌کاره در دستور کار این کمیته‌ها قرار گیرد و برنامه زمانبندی با مالکان و دستگاه قضایی و دیگر دستگاه‌های مسئول در دستور کار قرار گیرد.

وی در ادامه به بررسی دیگر موضوعات مربوط به ناایمنی در سطح نواحی پرداخت و بر نقش کمیته‌های ایمنی و رفع خطر نواحی در رسیدگی به وضعیت موارد ناایمن تاکید کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.