×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 25 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
انجام جدیدترین تکنیک جراحی بازسازی رباط صلیبی قدامی زانو در بیمارستان فیاض‌بخش

به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، دکترمحمدتقی خسروانی مقدم جراح زانو و ارتوپد بیمارستان فیاض‌بخش تهران و سرپرست تیم انجام این جراحی در مورد این تکنیک نوین جراحی گفت: این تکنیک که سیستم بدون پیچ (SLS) نامیده می‌شود برای اولین بار در کشور از سوی یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی ابداع و تجهیزات موردنیاز آن ساخته شده و طی ۲ ماه گذشته بیش از ۵۰ مورد از این نوع عمل جراحی، در بیمارستان فیاض‌بخش انجام شده است.

وی افزود: در روش‌هایی که در حال حاضر برای این عمل مورد استفاده قرار می‌گیرد، معمولاً از تاندون‌های پشت ران (هامسترینگ) بیمار استفاده می‌کنند و ۲ تاندون از بیمار برداشته می‌شود که عارضه این روش آن است که تاندون‌های هامسترینگ تا ۲۵ درصد ضعیف می‌شوند.

دکتر خسروانی‌مقدم همچنین گفت: در تکنیک جدید به جای ۲ تاندون از یک تاندون هامسترینگ استفاده می‌شود و درد پس از عمل جراحی کمتر از روشی است که تاکنون انجام می‌شده است. علاوه بر این بیمار پس از عمل زودتر توان خود را به دست می‌آورد.

وی تأکید کرد: در روشی که در حال حاضر رایج است در استخوان درشت نی پیچ‌های کار گذاشته می‌شود ولی در روش S.L.S پیچی وجود ندارد و از یک وسیله به‌نام Button Dish که توسط یک شرکت دانش‌بنیان داخلی تولید شده است، استفاده می‌شود.
به گفته این جراح زانو؛ از مزایای این تکنیک و نوآوری می‌توان به تولید ملی بودن آن، کیفیت و کارآیی بهتر، هزینه کمتر، توانبخشی سریع‌تر و راحت‌تر بیمار، بازگشت بیمار به زندگی و کار در زمان کوتاه‌تر و مهم‌تر از همه داشتن مزایای قابل توجه برای بیماران با جراحی مجدد (ریویژن) اشاره کرد.
وی اضافه کرد: این تکنیک نسبت به روش موجود، عوارض بسیار کمتری دارد و نتایج کوتاه‌مدت و بلند‌مدت آن نیز از روش موجود بهتر است. مهم‌ترین و بارزترین مزایای این روش برای بیمارانی است که قبلاً جراحی و بازسازی لیگامان صلیبی قدامی شده‌اند و نیاز به جراحی مجدد به علت ضربه و پارگی مجدد دارند که اصطلاحاً به آن ریویژن گفته می‌شود. این روش برای بیماران نیازمند ریویژن یک تکنیک بسیار عالی است و دغدغه‌های گذشته را ندارد.
وی ادامه داد: این تکنیک برای اولین بار در کشور و در بیمارستان شهید دکتر فیاض‌بخش که از بیمارستان‌های ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی است، انجام شده است.

براساس این گزارش، دکتر بابک عدلی مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان تهران نیز با اشاره به پیچیدگی این عمل جراحی و فراهم بودن امکانات و ظرفیت‌های ارائه خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی در بیمارستان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: در انجام این نوع عمل جراحی که جراحی بسیار پیچیده و دشواری است، تجربه و مهارت تیم پزشکی بیمارستان در کنار وجود تجهیزات پزشکی مدرن بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان این‌که تاکنون چندین عمل جراحی بازسازی لیگامان صلیبی قدامی با موفقیت در بیمارستان دکتر فیاض‌بخش تهران متعلق به سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شده است، گفت: این بیمارستان که در یک منطقه کارگری تهران واقع شده؛ عمدتاً محل مراجعات درمانی بیمه‌شدگان و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی است که جامعه هدف و ولی‌نعمتان ما در سازمان تأمین اجتماعی هستند.
مدیرکل درمان تأمین‌اجتماعی استان تهران، با اشاره به رویکرد راهبردی سازمان تأمین‌اجتماعی در دوره مدیریتی جدید در زمینه توسعه خدمات درمانی و صیانت از بیمه‌شدگان و با بیان اینکه بیمارستان شهید دکتر فیاض‌بخش تهران، یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی است، افزود: این بیمارستان به جهت قرار گرفتن در منطقه‌ای با تراکم بالای بیمه‌شده، جایگاه و اهمیت ویژه‌ای در زمینه ارائه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی دارد و یکی از مراکز اصلی ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان حوادث جاده‌ای و پذیرش بیماران اورژانسی در سطح شهر تهران است.
دکتر بابک عدلی می‌افزاید: با توجه به شمار مراجعان روزانه به بیمارستان شهید دکتر فیاض‌بخش تهران، در این بیمارستان تلاش شده است برای ارتقای سطح رضایتمندی بیمه‌شدگان، دستگاه‌های پیشرفته را خریداری و راه‌اندازی کنیم.
اعتماد بیمه‌شدگان به بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی

هوشنگ بیغال بیمار ۲۷ ساله‌ای است که به تازگی در بیمارستان فیاض بخش تحت جراحی بازسازی لیگامان صلیبی قدامی قرار گرفته است. وی در خصوص مشکلاتش قبل از عمل گفت: حدود ۲ سال پیش در اثر حادثه‌ای دچار پارگی رباط زانوی چپ شدم و درد شدیدی داشتم به‌طوری‌که حتی در انجام امورات ساده زندگی دچار مشکل بودم.
او اضافه کرد: از طریق یکی از بستگانم که قبلاً همین عمل را انجام داده بود از کهگیلویه و بویراحمد به تهران و بیمارستان فیاض‌بخش معرفی شدم. بعد از انجام MRI مشخص شد که به سرعت بایستی تحت عمل جراحی قرار بگیرم. در غیر این‌صورت محل آسیب‌دیده باعث ایجاد ساییدگی و مشکلات دیگر خواهد شد.
وی همچنین گفت:چند روزی است که عمل کرده ام و به جز درد خفیفی که ناشی از عمل جراحی است، مشکلی ندارم و کارهای روزانه‌ام را شخصاً و بدون کمک گرفتن از دیگران انجام می‌دهم.
این بیمار ۲۷ ساله با قدردانی از کارکنان و تیم جراحی بیمارستان فیاض‌بخش افزود: بیمه شده تأمین اجتماعی هستم. تا جایی که بررسی کرده‌ام انجام این عمل جراحی در بیمارستان‌های خصوصی، ۳۵ الی ۵۰ میلیون تومان هزینه دارد که در این بیمارستان که متعلق به سازمان تأمین‌اجتماعی است، به‌طور کاملاً رایگان برای بیمه‌شدگان انجام می‌شود.
سام نیکپور بیمار ۳۷ ساله دیگری است که ساکن استان خوزستان است و در این بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفته است. وی در خصوص مشکلاتش قبل از عمل جراحی گفت: در بازی فوتبال دچار پارگی ۱۰۰درصدی رباط زانو شدم و به مدت ۴۰ روز درد ناشی از پارگی رباط داشتم تا اینکه به بیمارستان فیاض بخش معرفی شدم.
وی افزود: خوشبختانه بعد از عمل هیچ مشکلی ندارم و در حال حاضر از خدمات فیزیوتراپی استفاده می‌کنم و درد ناشی از پارگی رباط که قبلاً با آن مواجه بودم؛ کاملاً از بین رفته است.
وی ضمن ابراز رضایت کامل از خدمات متنوعی که از بیمارستان فیاض‌بخش دریافت کرده ، از کادر درمان این بیمارستان تقدیر کرد و گفت: این عمل برای من که بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی هستم کاملاً رایگان انجام شد در حالی‌که در بیمارستان‌های خصوصی هزینه سنگینی داشت که اگر بیمه‌شده نبودم امکان انجام چنین عملی در بیمارستان‌های خصوصی را نداشتم.
بیمارستان فیاض‌بخش؛ مرکز اصلی ارائه خدمات سلامت در غرب تهران

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ بیمارستان شهید دکتر فیاض‌بخش که فعالیت خود را به عنوان نخستین مرکز درمانی ویژه بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی از سال ١٣٣۵ آغاز کرده است، در حال حاضر یکی از مراکز اصلی ارائه خدمات سلامت در غرب استان تهران است که روزانه بالغ بر ۲ هزار و ۲۰۰ مراجعه‌کننده سرپایی دارد.
دکتر شهریار عبدهو سرپرست بیمارستان تأمین‌اجتماعی شهید دکتر فیاض‌بخش در مورد ویژگی‌های این بیمارستان گفت: این مرکز درمانی با ۳۸۵ تخت فعال و ۲۸ تخت اورژانس و ۳۰ تخت ویژه و ۵ اتاق عمل، در حال ارائه خدمات درمانی به مراجعان و بیمه‌شدگان است.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان فیاض‌بخش با ١٢٠٠ نفر نیروی انسانی در بخش‌های پزشکی، پرستاری، درمانی و اداری؛ سالانه حدود ٨٠٠ هزار بیمار را پذیرش می‌کند، خاطرنشان کرد: پزشکان ٩ رشته تخصصی شامل جراحی عمومی، جراحی ارتوپدی، متخصص قلب، متخصص داخلی، اطفال، متخصص بیهوشی، متخصص زنان و زایمان، جراحی مغز و اعصاب و طب اورژانس به صورت ٢۴ ساعته در این مرکز درمانی حضور فعال دارند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.