- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 29 ژانویه 2024
- کد خبر 60147
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
در همین راستا با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه؛ بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را با جدیت دنبال کرد.بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳، برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم؛ از محوری ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود. لازم به ذکر است، آبان امسال تجدید نظر “آرد گندم – ویژگی ها و روش های آزمون” و نیز “نان مسطح – ویژگی ها و روش های آزمون” در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیون های مربوط ( هر هفته دو کمیسیون ) و در نهایت در دی ماه ۱۴۰۲ به چاپ و بهره برداری رسید.گفتنی است؛ در دوره تحولی سازمان در سال ۱۴۰۱ استانداردهای آیین کار نان های سنتی لواش، تافتون، بربری و سنگک به شماره های ۵۸۰۹، ۲۵۰۸، ۵۸۱۰ و ۶۹۴۳ با رویکرد استفاده از آرد کامل و افزایش میزان سبوس نان تجدید نظر و چاپ شدند.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=60147