- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 04 فوریه 2024
- کد خبر 60920
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
در مجمع عمومی سالانه شرکت پاکسان که با نماد «شپاکسا» یکشنبه ۱۵ بهمن با حضور ۷۱ درصدی سهامداران در محل سالن همایشهای بین المللی هتل المپیک برگزار شد، تقسیم سود نقدی ۳۰ ریالی به ازای هر سهم به تصویب سهامداران این شرکت رسید.
طبق اعلام در مجمع عادی سالیانه این شرکت شپاکسا توانست فروش ۹۷ هزار تنی در سال مالی گذشته را محقق کند. همچنین در این مجمع هدفگذاری برای تولید ۱۴۰ هزار تن، پیش بینی فروش ۴۴۳۹۶ میلیارد ریالی در بازار داخل و فروش ۹۱۹۳ میلیارد ریالی از بازارهای صادراتی تا پایان سال مالی جاری (۲۰۲۴) انجام گرفت.
براساس آمار پاکسان، رشد ۲۴ درصدی فروش ریالی داخلی معادل ۲۱۶۹۷ میلیارد ریال، رشد سه درصدی صادرات معادل ۴۹۵۲ میلیارد ریال و رشد ۱۰ درصدی فروش داخلی در سال مالی گذشته محقق شد و برآورد گردید تا میزان فروش ۹۴۲۸۰ تن در سال مالی ۲۰۲۴ برسد.
فرایندهای خرید بهبود یافته، کنترل دقیقتر ورود مواد اولیه، کاهش انحرافات مصرف، کاهش ضایعات، تعیین تکلیف دقیق تر مواد اولیه و ملزومات راکد، بهرهگیری از انبارها و منابع داخلی، حمایت از توسعه صنایع بهشهر و همراهی اعضای هیات مدیره از عوامل کلیدی در موفقیت شپاکسا در سال ۱۴۰۲ بود.
همچنین با اصلاح سبد فروش و تمرکز بر استراتژی صادرات، شپاکسا درآمدهای قابل توجهی را از فروش محصولات داخلی به میزان ۲۹ درصد و مابقی را از محل صادرات به دست آورد.
تشریح جزئیات تولید، فروش، اقدامات مالی، و دستاوردهای شرکت پاکسان توسط مدیرعامل
شهریار محمدی راد، مدیرعامل شرکت پاکسان در این مجمع در گزارش عملکرد سال مالی منتهی به سی ام آذرماه امسال جزئیات تولید، فروش، اقدامات مالی، و دستاوردهای این شرکت را اعلام کرد. وی به مشکلات سال مالی گذشته اشاره کرد و افزود: با وجود تحریمها و افزایش بیرویه قیمت مواد اولیه، سود شرکت کاهش یافته بود. با این حال، تراز مالی شرکت در تاریخ ۳۰/۰۹/۱۴۰۲ با افزایش چشمگیر از چهار و نیم درصد به ۱۶ درصد رسید.
محمدی راد همچنین به بهبود در خرید مواد اولیه، کاهش ضایعات، اصلاح فرمولاسیون، و مدیریت هزینهها اداری اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه پیش فروش کاهش پیدا کرده ولی نرخ فروش شرکت ۳۹ درصد نسبت به سال مالی ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرده و نشان از آن دارد که فروش صادراتی شرکت با حاشیه سود بالاتری بوده است.
مدیرعامل شرکت پاکسان به نصب و راهاندازی واحد سولفوناسیون جدید، خرید راکتور برای پلنت سولفوناسیون، تأمین نقدینگی، کاهش دوره وصول مطالبات، توسعه خرید مواد اولیه، بهرهگیری از امکانات بازار سرمایه، افزایش حد ریالی تسهیلات بانکی، و توسعه تامینکنندگان جدید اشاره کرد و گفت: و ۴۰ درصد در داخل مصرف میشود و ۶۰ درصد از محصولات شرکت به صورت پودر صادر میشود.
ارائه برنامههای استراتژیک و چشمانداز پاکسان برای سال مالی آتی
محمدی راد به برنامههای استراتژیک و چشمانداز شرکت برای سال مالی آتی اشاره کرد که شامل بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای تولید، برنامهریزی برای تولید حداکثری محصولات صنعتی، اصلاح قیمتهای محصولات داخلی، تکمیل زنجیره ارزش، و افزایش سرمایه از محل سود انباشته به نسبت ۳۳٫۳۹ درصد است.
شهریار محمدی راد گفت: با توجه به شناخت و آگاهی به ظرفیت ها و زیرساخت های مجموعه، نسبت به احیا و در مدار قرار دادن نیروگاه تولید برق ((CHP شرکت پاکسان با ظرفیت تولید برق سه مگاوات بر ساعت در راستای جلوگیری از قطعی برق شرکت در فصل تابستان اقدام شد.
ضرورت راه اندازی نیروگاه برق در راستای کاهش هزینه های پاکسان
مدیرعامل شرکت پاکسان با تاکید بر ضرورت تامین برق در مجموعه های تولیدی افزود: اهمیت حفظ روند تولید در شرکت ها و فعال نگه داشتن خطوط بر کسی پوشیده نیست. به همین منظور طی ابلاغ ماموریتی مهم به واحدهای فنی و تدارکات شرکت خواستار راه اندازی مجدد و بهره برداری از نیروگاه تولید برق شرکت شدیم و اکنون شاهد تامین برق شرکت از این نیروگاه هستیم و ضمن عقد قراردادی با شرکت برق مقرر شد تا مازاد تولید برق شرکت در شبکه مصرف عمومی عرضه شود.
محمدی راد با اشاره به مزایای راه اندازی این نیروگاه برق افزود: پرسنل سخت کوش و ماهر شرکت پاکسان به دفعات توانایی و مهارت های خود را در بومی سازی دانش و فناوری در بخش های مختلف به منصه ظهور رسانده اند که این امر موجب کاهش هزینه ها، جلوگیری از خروج ارز از کشور و همچنین کاهش میزان وابستگی در بسیاری از زمینه ها می گردد.
بر اساس این گزارش، روزنامه « اطلاعات» به عنوان روزنامه کثیرالانتشار برای انتشار آگهیهای شرکت پاکسان با اکثریت آرا به تصویب اعضای مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت رسید.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=60920