- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 22 فوریه 2024
- کد خبر 63143
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
داود میرشکار مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان گفت: حمایت از تولید در دستور کار حفاظت محیط زیست استان قرار دارد. فعالیتهای صنعت فولاد خوزستان، تاثیر بزرگی در پویایی چرخه اقتصادی کشور دارد. ایجاد طرح توری باد تاثیر بسزایی در کنترل آلایندگی خواهد داشت.
میرشکار اظهار داشت: تلاش سازمانها و شرکتهای صنعتی خوزستان در اغنای مردم استان و ایجاد رضایتمندی مردم و توسعهی استان تاثیر خواهد داشت. با همکاری اداره حفظ محیط زیست و شرکتهای بزرگ صنعتی استان همچون فولاد خوزستان، ایجاد رضایتمندی در استان افزایش می یابد.
صغری رستمی رئیس اداره محیط زیست اهواز گفت: قوانین جاری کشور چالشهایی را برای صادر نمودن مجوزها ایجاد مینماید. فولاد خوزستان در کنار آلایندگی که دارد، تلاش بسیاری در ایجاد فضای سبز و کاهش سطح آلایندههای محیطی در درون و بیرون محدوده صنعتی خود نموده است.
امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: انتظار میرود که پروژههای زیست محیطی این شرکت به عنوان الگویی برای اجرای پروژههای مشابه در کشور مورد توجه قرار گیرد. پروژه یادشده، با صرف هزینه ۸۰ میلیارد تومان در حال انجام است.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: راهاندازی پروژه نورد ورق عریض فولاد خوزستان حدود هزار نفر فرصت اشتغال ایجاد مینماید و هر چقدر صدور مجوزهای ایجاد پروژه ورق عریض این شرکت در مدت کوتاهتری انجام شود، فرصتهای شغلی نیز زودتر ایجاد خواهد شد.
قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی گفت: حفظ محیط زیست همراه با تسهیل تولید و اشتغال، توصیه اکید مقام معظم رهبری است.
دکتر علیرضا مخبر دزفولی در این دیدار با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص نگاه به تولیدگر، به عنوان یک رزمنده، گفت: اگر بپذیریم که درگیر یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم؛ حفظ محیط زیست و حفاظت از آن وقتی ارزشمند است که تولید و توسعه را متوقف نکند و حمایت مجموعه اداره کل محیط زیست خوزستان از اعطای مجوز طرح های توسعه شرکت فولاد خوزستان نشاندهنده تقلید عملی این مجموعه به اجرای دستورات رهبری است.
میثم شهنیانی معاون طرح و توسعه گفت: ایجاد پروژه نورد ورق عریض با تحمل هزینههای هنگفت در راستای تکمیل زنجیره تولید فولاد در شرکت فولاد خوزستان انجام خواهد شد.
کریم سرخی مدیر محیط زیست شرکت فولاد خوزستان گفت: اقدامات و دستاوردهای زیست محیطی با عنوان بازیافت و تصفیه پساب صنعتی، مدیریت پسماند و در قالب فرآوری سرباره انجام شده است. فولاد خوزستان به تنهایی، ۲ هزار میلیارد تومان در پروژههای زیست محیطی سال ۱۴۰۱ و ششماهه نخست ۱۴۰۲ هزینه نموده است. این شرکت ۷ پروژه زیست محیطی در دست اجرا دارد. تمرکز تمامی پروژهها بر پیشگیری از انتشار غبار است. یکی از پروژههای مهم در بخش انباشت و برداشت، پروژه توری باد (وینفنسینگ) در مساحت ۳۶ هکتار با ارتفاع ۲۸ متر و از جنس پلی پروپیلن بوده که تا کنون ۷۵ درصد پیشرفت داشته و انتظار میرود تا ۸۵ درصد از بادبردگی مواد اولیه پیشگیری نماید.
وی گفت: از دیگر پروژهها ایجاد نورد ورق عریض بوده که هزینه ۶۲۴ میلیون دلار معادل ۲۸ همت برای آن پیش بینی شده و توان تولید ۲ میلیون تن محصول در سال را دارد. مواد اولیه این بخش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن از تولیدات بخش فولادسازی تامین میشود. این پروژه به ۲۵ هکتار مساحت زمین نیاز داشته و همچنین به همکاری اداره کل محیط زیست استان نیاز دارد.
سرخی با اشاره به انتشار گزارش پروژه تهیه فهرست انتشار شده که بر اساس گزارش مصرف گاز این شرکت که بخشی از آن به عنوان تکنولوژی در آهن اسفنجی استفاده میشود، مصرف فولاد خوزستان و ایجاد آلایندگی این شرکت، ۸۰ درصد مصرف گاز صنایع استان گزارش شده است.
گفتنی است، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان و هیات همراه با همراهی علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیتهای اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران شرکت فولاد خوزستان از جنگل ۲۵ هکتاری این شرکت، بازدید میدانی نمودند.