- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 30 نوامبر 2019
- کد خبر 6846
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش “سیمای اقتصادی” رییس پژوهشکده بیمه گفت: اگر نرخ رشد پایدار یک دهه گذشته را ملاک قرار دهیم حداقل ۱۵ سال طول می کشد تا ضریب نفوذ ۸ درصدی بیمه محقق شود بنابراین در بیست و ششمین همایش ملی بیمه و توسعه در پی آن بررسی راهکارهای مختلف برای تحول در این زمینه تا رسیدن به رقم مورد نظر هستیم.
ضریب نفوذ بیمه در این مدت سالانه ۸ درصد افزایش داشته که با توجه به رشد یک درصدی تولید ناخالص داخلی با توجه به شرایط نامساعد یک دهه گذشته، رشد قابل توجهی محسوب می شود ولی این که در سال ۱۴۰۰ به رشد ۸ درصدی دست پیدا کنیم می توان امیدوار بود.
وی یادآور شد: اگرچه رسیدن به رقم ضریب نفوذ ۷ درصدی بیمه سخت است اما می توان تلاش کرد که اگر به این رقم نرسیدیم حداقل ضریب نفوذ بیمه را به پنج درصد یا چهار درصد برسانیم.
کردبچه با اشاره به این نکته که همایش بیست و ششم بیمه و توسعه با محوریت افزایش ضریب نفوذ بیمه، چالش ها و راهکارها به مدت دو روز برپا می شود، اظهار داشت: در روز نخست همایش با یکهزار شرکت کننده، با تمرکز ویژه بر مباحث علمی، پژوهش های انجام شده و مقالات رسیده به دبیرخانه همایش صورت گرفته است و ۹ پنل تخصصی با هدف بررسی جنبه های مختلف ضریب نفوذ بیمه برگزار خواهد شد.
به گفته وی، صبح روز دوم همایش یعنی همان روز ملی بیمه نیز به سخنرانی های عمومی اختصاص پیدا کرده و عصر همان روز نیز با مشارکت جدی صنعت بیمه، سندیکای بیمه گران، شرکت ها و انجمن های بیمه، ۱۰ پنل فنی و کارشناسی در زمینه مسائل مرتبط با صنعت بیمه برپا خواهد شد که مدیریت ۶ پنل با سندیکای بیمه گران و مدیریت ۴ پنل نیز با انجمن حرفه ای صنعت بیمه است.
وی در پاسخ به سوالی درباره بین المللی بودن همایش بیمه و توسعه گفت: در سال های گذشته این همایش به صورت بین المللی برگزار می شد اما با توجه به تجربیات چندسال اخیر و شرایط تحریم و محدودیت بر سر راه حضور مدیران و کارشناسان بیمه ای بین المللی در کشور، امسال عنوان بین المللی از همایش برداشته شد اما بی تردید یکی از راه های مهم برای برنامه ریزی بهتر در اقتصاد کشور، استفاده از تجارب کشورهای موفق در زمینه بیمه است به همین دلیل در همایش، نیم نگاهی نیز به این موضوع خواهیم داشت که کشورهای موفق، چگونه این مسیر را طی کرده اند.
کردبچه از بازنگری کلی در رویکرد پژوهشی پژوهشکده بیمه با استفاده از تجارب ۱۰ سال گذشته خبر داد و افزود: نتیجه این بازنگری، اتخاذ یک استراتژی با تمرکز بر حضور صنعت بیمه در پژوهشکده و حضور پژوهشکده در صنعت بیمه است که در این راستا، پژوهشکده، ساختار خود را متناسب با استراتژی تدوین شده، اصلاح کرده است.
به گفته وی، پژوهشکده بیمه تاکنون با ۲۵ شرکت بیمه ارتباط نزدیک برقرار و نسبت به ایجاد کمیته های مشترک اقدام کرده است ضمن این که در سندیکای بیمه گران نیز مشارکت فعال دارد و کمیته های انجمن های علمی نیز به این پژوهشکده منتقل شده است.
رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به تهیه گزارشی از عملکرد اینشورتک ها ادامه داد: دو کار روز طراحی زنجیره ارزش صنعت بیمه برای کمک به شرکت های فناوری شروع شده است که امیدواریم نتایج آن در چندماه آینده به رشد فناوری های نوین در این صنعت کمک کند.
وی، پروژه هایی با تمرکز بر گسترش علم داده در صنعت بیمه هم در کشف تخلف و تقلب و هم در قیمت گذاری را از جمله پروژه های مورد نظر در این زمینه ذکر کرد.