- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 22 جولای 2024
- کد خبر 76564
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
علیقلی زاده ادامه داد: محدودیت حامل های انرژی به خصوص برق، ضررهای بزرگی به صنعت فولاد کشور از جمله فولاد خوزستان وارده نموده است. مجموعه فولاد خوزستان در سالیان گذشته در کنار تامین نیاز داخلی کشور و نوردکاران، مازاد محصولات باکیفیت خود را به اقصی نقاط دنیا صادر نموده است و از این طریق ارزآوری چشم گیر و نزدیک ۱/۴ میلیارد دلار برای کشور به همراه داشته است.
وی افزود: شرکت های فولادی برای بقای خود در چرخه زنجیره فولاد نیاز به تامین مواد اولیه و سنگ آهن خود دارند، فولاد خوزستان در همین راستا معادنی را در کشور به تملک خود در آورده و از جمله این معادن می توان به معادنی در استان های خراسان جنوبی و زنجان اشاره نمود. البته با ارائه گزارش مسئولان این شرکت باخبر هستیم که معادن دیگری هم در حال کارشناسی دقیق و در نهایت تملک است. این رویه یکی از شروط بقا و تولید پایدار در آینده این شرکت محسوب می شود.
علیقلی زاده اظهار داشت: مجموعه فولاد خوزستان با تلاش و پشتکار کارکنان و مسئولان خود، انجام ممیزی های دقیق و همچنین اخذ گواهینامه های بین المللی، جایگاه مناسبی در کشور عزیزمان و دنیا در صنعت فولاد داراست و این حاصل تولید محصولات باکیفیت و در کلاس جهانی، تلاش یکپارچه همه ارکان سازمانی و مشتری مداری است.
جانشین معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صمت در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم مشکل محدودیت های انرژی با همکاری همه جانبه دولت و بخش خصوصی مرتفع شود چرا که ناترازی برق باعث شده خط تولید فولاد خوزستان قطب دوم صنعت فولاد کشور این روزها خاموش شود و این روند خسارت های فراوانی از جمله: توقف تولید شرکت های نوردی بدلیل نبود مواد اولیه و تامین آن از سوی فولاد خوزستان، کاهش صادرات و خطر جدی برای اشتغال جوانان به همراه خواهد داشت.