گروه : اقتصادی / نفت و انرژی
- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 11 آگوست 2024
- کد خبر 78618
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش سیمای اقتصادی به نقل از شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس، نشست تخصصی «نقش شرکتهای دانشبنیان در ساخت تجهیزات مهم مجتمعها و پروژههای پتروشیمی» به ریاست فوزیه مروت، مدیر راهبرد و زیرساخت توسعه محصول، فناوری و نوآوری شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس در پانزدهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی ایران برگزار شد.
وی تصریح کرد: هلدینگ خلیجفارس در این ۲ سال، ۴۱۰ قرارداد و تفاهمنامه به ارزشی بالغ بر ۱۸ هزار میلیارد تومان با ۳۳۲ شرکت دانشبنیان و فناور داشته که بیشترین ارزش قراردادی که انجام شده در حوزه مکانیکال بوده است.
مدیر راهبرد و زیرساخت توسعه محصول، فناوری و نوآوری شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس با تأکید بر اهمیت موضوع این نشست تخصصی گفت: سه شرکت فاتح صنعت کیمیا، طاها قالب توس و همگام صنعت که در این نشست حضور دارند از سازندگان قطعات هایتک و اصلی صنعت پتروشیمی هستند و کمک بزرگی به تداوم تولید و توسعه گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس در فضای تحریمی سالهای اخیر کردهاند.
وی اظهار امیدواری کرد که این شرکتهای توانمند در آینده نزدیک افزون بر تأمین نیاز داخل بتوانند با صادرات محصولاتشان ارزآوری برای کشور نیز داشته باشند.
مروت افزود: شرکتهای دانشبنیان نوپا باید با الگوبرداری از ساختارهای مدیریتی و فرآیندهای سازمانی شرکتهای موفق داخلی، در راستای توسعه کسب وکار گام بردارند.
مدیر راهبرد و زیرساخت توسعه محصول، فناوری و نوآوری شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس با بیان اینکه این شرکتها بیشتر در زمینه مکانیکال و تجهیزات دوار فعالیت کردهاند، گفت: این سه شرکت از شرکتهایی هستند که بالاترین قراردادها را در صنعت پتروشیمی اجرا کردهاند. برای نمونه، شرکت فاتح صنعت یک هزار و ۵۷۷ پروژه در چند سال اخیر در صنعت پتروشیمی اجرا کرده است.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=78618