- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 12 اکتبر 2024
- کد خبر 84585
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش سیمای اقتصادی از شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، مهندس زارعی در رابطه با شروع به کار خود در شرکت زاگرس جنوبی و ایده پردازی در حوزه ثبت اختراع اظهار داشت: در سال ۱۳۸۹ در شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی به عنوان کارمند رسمی استخدام شدم و در منطقه عملیاتی نار و کنگان در اداره تدارکات و امور کالا شروع به کار نمودم. با توجه به علاقمندی به ایده پردازی و اختراع، در سال ۱۴۰۱ وارد این حوزه شدم و در سال ۱۴۰۲ اولین اختراع خود را که یک فعالیت بین رشته ای بین گروههایی متشکل از الکترونیک، مهندسی پزشکی و ژنتیک، با عنوان گجت هوشمند سلامت سنج جهت آگاهی بخشی به مادران شیرده بود را به ثبت رساندیم. وی افزود: این گجت هوشمند وقتی که مادران شیرده تحت تنش عصبی قرار می گیرند به آنها هشدار می دهد که زمان شیردهی به کودک را مطابق آخرین وضعیت مانیتور گجت تغییر دهند ، چرا که فرایند شیردهی در آن زمان برای کودک مضر است. این هشدار از طریق سنسورها و میکروکامپیوتری که به گجت متصل است، اعلام می شود.
مهندس زارعی که دارای مدرک کارشناسی مهندسی برق و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی است، درباره جوایز بین المللی این اختراع تصریح کرد: با حضور در رویدادهای بین المللی مخترعین جهان از جمله در کشورهای روسیه و رومانی مدال طلا به ایشان تعلق گرفته است. همچنین حائز مدال نقره در کشور لهستان شده و در رویداد سیلیکون ولی آمریکا نیز مدال نقره جهانی و دیپلم افتخار را کسب نموده و مورد تقدیر قرار گرفته است . شایان ذکر است ایشان به عضویت دائم و رسمی انجمن مخترعین جهان در ژنو سوئیس ( ایفیا ) درآمده است.
بر اساس این گزارش ، مهندس زارعی خاطرنشان کرد : در حوزه مدیریت دانش نیز مقاله مراحل ساخت و تولید این گجت هوشمند تهیه شده و در انتظار یک رویداد مناسب در حوزه مهندسی پزشکی هست که آیین رسمی رونمایی آن صورت گیرد. همچنین با توجه به ماهیت کاربردی آن علاوه بر خانواده های محترم، سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت نیز می تواند به عنوان یک مرکز پرکاربرد این اختراع را مورد استفاده قرار دهد. کارمند مخترع شرکت نفت مرکزی در رابطه با دومین اختراع خود خاطرنشان کرد: موضوع اختراع دوم در حوزه راهداری است که درکشور انگلستان حضور یافتیم و حائز رتبه نخست و مدال طلا شدیم . این اختراع به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کمک می کند که با شناسایی نقاط مستعد ریزش کوه ، با نصب این سیستم سنگهایی که از کوه جدا می شود را خرد و مهار نماید و از تلفات انسانی جلوگیری شود. ساختار سیستم به گونه ای است که همزمان رانندگان خودرو ، مراکز اورژانس و اداره راهداری را مطلع می سازد. مهندس زارعی در رابطه با برنامه های آینده خود تصریح کرد : در این مدت با یکی از همکاران منطقه عملیاتی نارو کنگان در حال بررسی و مطالعه در رابطه با موضوع حمل و نقل جاده ای در حال مطالعه و بررسی هستیم. با توجه به گستردگی بسیار وسیع جاده ها و شرایط بعضاً ناایمن جاده های کشور به جهت توپوگرافی جغرافیایی ،شناسایی نقاط کور و هشدار به راننده ها در اولویت قرار دارد. که با طراحی و اجرای این سیستم مانیتورینگ، راننده اشراف بسیاری به این نقاط خواهند داشت. این گزارش می افزاید ، مهندس زارعی اظهار امیدواری کرد که در وزارت نفت کمیسیون یا کمیته های از کارکنان خلاق، توانمند و صاحب ایده تشکیل و تیم سازی شود تا با بررسی نیازهای صنعت نفت، امکان رفع مشکلات فراهم شود.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=84585