×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۲ دی , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 1 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
حدود ۹۹ درصد از مشوق‌های نوسازی در بافت فرسوده تنها از سوی شهرداری است

 

 

حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در آیین بهره‌برداری از پارکینگ طبقاتی مینابی به همراه بسته افتتاحیه سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های شهرداری در این ۳ سال اخیر بحث عدالت فضایی و کاهش فاصله شمال و جنوب تهران است، بیان داشت: امروز شاهد افتتاح تعدادی واحد مسکونی بودیم که با مشارکت خود مردم انجام شده است.

 

وی گفت: این امر نشان می‌دهد که در هر زمان که از ظرفیت مردم استفاده کنیم، موفق خواهیم بود. اگر دولت در خصوص اعطای تسهیلات به ویژه وامی که صراحت قانون است؛ عمل می‌کرد، امروز شاهد افتتاح ۹۰ هزار واحد مسکونی بودیم.

 

صارمی با اشاره به اینکه حدود ۹۹ درصد از مشوق‌ها تنها از طرف شهرداری است، مطرح کرد: با رویکرد شهردار تهران و همچنین رویکرد بسیار مثبت شورای شهر تهران در دوره ششم که عوارض را برای مناطق فرسوده صفر در نظر گرفته است، بالاترین آمار پروانه را در منطقه ۱۵ داشتیم. در سال گذشته در منطقه ۱۵ بالغ بر هزار و ۵۰۰ پروانه صادر شده است.

 

وی گفت: ۲۸.۷ درصد پارسل یا قطعات ساختمانی در این ۷ درصد بافت ناپایدار شهر تهران است و درهم تنیدگی دارد.

 

وی تاکید کرد: در پهنه مسکونی شهر که قالب پهنه شهر تهران را تشکیل می‌دهد؛ حدود ۷۴ هزار و ۹۳۴ پارسل وجود دارد، به این معنی که حدود ۸۰ درصد کلی مساحت فیزیکی شهر تهران به مسکن و سکونت ارتباط دارد.

 

صارمی با اشاره به اینکه پراکندگی فاصله شهر تهران به گونه‌ای است که افرادی که جزء دهک‌های ۴، ۵ و ۶ شهری محسوب می‌شوند؛ می‌توانند صاحب مسکن شوند و اغلب جامعه اساسا توان خرید خانه‌های با مساحت بالا را ندارد، گفت: براساس سیاست‌های شهردار تهران باید بر موضوع تولید، رونق و جهش مسکن در بافت محور جنوب انقلاب تمرکز کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه از سال ۱۳۹۰ تا به الان به صورت میانگین حدود ۱۶.۷۳ درصد شهر تهران نوسازی شده است، بیان کرد: درصد نوسازی مناطق از سال ۱۳۹۰ حدود ۳.۹۰ درصد بوده که این درصد در سال ۱۴۰۰ به حدود ۲۵.۳۷ درصد رسیده است. این امر می‌تواند بیانگر این باشد که اگر ما بتوانیم در سال‌های آینده این درصد را افزایش دهیم، می‌توانیم بخش بسیاری از نگرانی خود را راجع به بلایای طبیعی رفع کنیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.