- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 11 دسامبر 2024
- کد خبر 91933
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، نخستین نشست مشترک شهرداری منطقه ۱۲ با استان مرکزی به عنوان استان معین منطقه با حضور وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه، حجت الله کاظمی مدیر کل بحران استان مرکزی، رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه، رؤسای دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، اورژانس، آبفا، توزیع برق، گاز و جمعی از مدیران استان معین و منطقه۱۲ در ستاد مدیریت بحران برگزار شد.
وحیدرضا انارکی محمدی هدف از برگزاری این جلسه را معرفی پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه در شرایط بحرانی دانست و افزود: بهسازی ها، توسعه تجهیزات و تاسیسات و مراکز خدمت رسانی از مواردی است که برای اطلاع استان معین معرفی و نمایش خواهد داده شد.
وی با اشاره به پیدایش شهر تهران از منطقه۱۲، گفت : به علت هم پوشانی بافت فرسوده با بافت تاریخی ، محدودیت های میراثی برای ساخت و ساز در منطقه وجود دارد که کاهش استحکام و ایمنی بناها و تنگی معابر و محدودیت دسترسی گروه های امدادی در هنگام بحران را در پی دارد.
شهردار منطقه۱۲ با اشاره به وجود بازار تهران به عنوان نبض اقتصادی و گردشگری ایران و مراکز مهم سیاسی و فرهنگی در این منطقه ، توجه به جلوگیری و کاهش آسیبهای های ناشی از وقوع بحران در منطقه را نیازمند نگاه ویژه و متفاوتی نسبت به مناطق دیگر دانست.
وحیدرضا انارکی محمدی در ادامه افزود: با توجه به جمعیت شناور ۲ تا ۳ میلیونی منطقه ۱۲ و همچنین وجود ۶۰ درصد موتورسیکلت سواران در معابر این منطقه ، وجود بیش از ۵۰ چاه جذبی در بازار و عدم گازکشی در آن و …درصد وقوع بحران و حوادث در منطقه بسیار بالاست که همکاری متقابل مدیریت شهری با سازمان های ذیربط و استان معین را می طلبد.
حجت الله کاظمی مدیر کل بحران استان مرکزی در ادامه جلسه گفت: از ۵۶ مخاطره دنیا ۴۰ مورد آن در ایران وجود دارد که تجارب گذشته نشان داده است در زمان بحران ، از ظرفیت منطقه خارج میشود و می بایست کمک های استانی استفاده شود.
کاظمی با اشاره به بروز بحران و شناخت کامل از نقاط بحرانی و خطرزای منطقه، تصریح کرد: در بافت ویژه تهران و به طور اخص منطقه ۱۲ باید مطالعاتی صورت بگیرد تا استان مرکزی به عنوان استان معین بتواند خدمات متناسب با نیاز منطقه را ارائه دهد.
وی میزان آگاهی منطقه از نیازها و شرایط خود در زمان بحران را حائز اهمیت دانست و ادامه داد: تاب آوری، نقش آگاهی مردم در حوزه آمادگی ، اجرای مانور در شهرستان معین و شهرستان مربوطه و احصای میزان خطر پذیری گسلها از دیگر مواردی هستند که برای آمادگی در هنگام بحران الزامی است.
در ادامه حسین خاکسار مدیر اداره بحران منطقه ۱۲ نیز گزارشی در خصوص تعداد اورژانس، بیمارستان ها، پایگاه های آتش نشانی، اسکان اضطراری ، هلال احمر و..منطقه ارائه داد.