گروه : اقتصادی / صنعت معدن تجارت
- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 26 دسامبر 2024
- کد خبر 93729
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از خبرگزاری میزان، موضوع تعیینتکلیف کالاهای وارداتی و جلوگیری از رسوب کالاها در گمرکها و سازمان جمعآوری و فروش اموالتملیکی از جمله موضوعاتی است که همواره مورد تاکید دستگاه قضا بوده و پیگیری آن بهسرعت انجام میشود.
در این زمینه حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای ۱۴ آبان ۱۴۰۰ در بازدیدی ۳ ساعته از انبار مرکزی جمعآوری و فروش اموالتملیکی در تهران در جریان عملکرد و مسائل و مشکلات این مجموعه قرار گرفت و از مسئولان این سازمان خواست در جهت صیانت از حقوقعامه، وضعیت انبارهای اموالتملیکی را سامان دهند.
رئیس قوه قضاییه همچنین به دادستان کل و دادستانهای سراسر کشور دستور داد موضوع ساماندهی انبارهای بنادر، گمرکات و اموالتملیکی و پارکینگهای وسایل نقلیه توقیفی را تا حصول نتیجه کامل و رضایتبخش پیگیری کنند.
بعد از دستور رئیس دستگاه قضا، مسئولان قضایی با همکاران دستگاههای ذیربط دولتی از جمله سازمان اموالتملیکی، اقدامات ویژهای برای ساماندهی انبارهای این سازمان و گمرکات در دستور کار قرار دادند.
در همین راستا مسئولان قضایی در طول چند سال گذشته در سراسر کشور بهویژه تهران، با انجام بازدیدهای دورهای و مستمر، بر روند ساماندهی اموال موجود در انبارها نظارت داشتهاند.
در جریان این بازدیدهای میدانی و هدفمند، فرآیند ورود، نگهداشت و ترخیص کالاها بررسی و دستوراتی جهت تعیینتکلیف برخی از کالاها صادر شده است.
در نتیجه با پیگیریهای مستمر و مداوم مسئولان قضایی وتلاشهای شبانهروزی، اقدامات بسیار خوبی در حوزه ساماندهی انبارها انجام شد، بهطوریکه نظم و انضباط خوبی در انبارها حاکم و کالاهای موجود با ذکر شماره پرونده در قفسهها جاسازی شدهاند.
مقایسه وضعیت فعلی انبارهای سازمان اموالتملیکی و گمرکات با سالهای گذشته نشان میدهد که در پی اقدامات انجامشده، تحول بزرگی در تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارها صورت گرفته است.
دادستان تهران در آخرین بازدید خود از انبارهای سازمان اموالتملیکی و گمرک تهران ضمن تقدیر و تشکر از دستگاههای اجرایی مربوطه که نسبت به تعیین تکلیف کالاهای انبارهای سازمان اموالتملیکی و گمرکات فعالیت دارند، اظهار کرد: برای تعیین تکلیف کالاهای موجود در این انبارها خدمات شبانهروزی انجام شده و امروز شاهد این هستیم که تحول بسیار خوبی در این حوزه صورت گرفته است.
به گفته صالحی، با توجه به دستور ریاست قوه قضاییه، پیگیریهای این دادستانی و همکاری همه بخشها و دستگاههای اجرایی، بنابر توضیحات مدیران حاضر و بازدید میدانی صورت گرفته، درحال حاضر کالای سلامتمحور متروکهای در این گمرک وجود ندارد.
تحول در اموالتملیکی و نقش قوه قضاییه
چندی پیش عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموالتملیکی در گفتوگو با میزان با اشاره به تحول در اموالتملیکی و نقش قوه قضاییه دراین مورد گفته بود که در سال ۱۴۰۰ پس از اولین سفر استانی رئیسجمهور شهید و بازدید از بندر بوشهر اعلام کردند که تکلیف کالاها باید با همکاری قوه قضاییه انجام شود؛ بلافاصله رئیس قوه قضاییه از انبارهای سازمان اموالتملیکی در تهران بازدید کردند و تعامل بسیار خوبی در این زمینه اتفاق افتاد.
اجتهادی تاکید کرد که پیگیری ویژه و مستمر شخص رئیس قوه قضاییه و ماموریتی که به روسای دادگستریها و دادستانهای مراکزاستانها دادهاند باعث شد تا مسئولان دستگاه قضایی در استانها بهطور مرتب از ادارات و انبارهای سازمان اموالتملیکی بازدید کنند.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموالتملیکی با تقدیر از پیگیریهای شخص رئیس قوه قضاییه در تعیینتکلیف کالاها، اظهار کرد که ورود رئیس دستگاه قضا به این عرصه، موجب جلوگیری از تضییع گسترده حقوق مردم و بیتالمال در سالهای گذشته شده است.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=93729