- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 02 ژانویه 2025
- کد خبر 94625
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش از خبرنگار روابط عمومی، آیین یادشده با حضور امیر خلفیان دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان، ولی الله حیاتی معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان، قدرت هاشم نیا سرپرست ادارهکل زندانها و اقدامات تامین و تربیتی استان خوزستان، امین ابراهیمی مدیرعامل و جمعی از مسئولان شرکت فولاد خوزستان برگزار شد.
این آیین روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۳ در کمپ ماده ۱۶ الحدید اهواز برگزار شد.
امیر خلفیان دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان در این مراسم گفت: اعتیاد بر اساس جرم شناسان اجتماعی، رفتاری است که به دلیل شرایطی در وضعیت شخص ایجاد شده و طبق ماده ۱۶ جرایم مواد مخدر، اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یک بیماری شناخته شده است.
وی افزود: یک معتاد تا زمانی که متجاهر نباشد، مجرم نیست. فرد معتاد به مواد مخدر در این اردوگاه با معتادان متجاهر که در ملاء عام بیماری خود را بروز میدهند، تفاوت دارد. از سویی بیماری اعتیاد اگر درمان نشود، جرمهای خشنی همچون قتل و سرقت را بدنبال خواهد داشت و منجر به طلاق، بی سرپرست شدن خانواده و از هم پاشیدن بنیان آن میشود.
خلفیان اظهار داشت: این مجتمع برای جمع آوری و کارآموزی معتادان متجاهر راهاندازی شده است. تا پیش از این چنین مجتمعهایی وجود نداشت و امروز به همت سازمان هایی نظیر فولاد خوزستان این مجموعه تجهیز شده است.
وی افزود: در واقع در راستای مسئولیتهای اجتماعی، با ورود سازمانها، ارگانها و شرکتها که نمونه ای بارز آن فولاد خوزستان است، با سرعت بیشتری میتوان برای برطرف نمودن این معضل اجتماعی تلاش نمود. تلاش برای بازیابی سلامت معتادان، مصداق آیه شریفهای قرآن است که می فرماید: هر که شخصی را نجات دهد، به مانند این است که بشریت را نجات بخشیده است.
ولی الله حیاتی معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان گفت: اقدام شرکتها و سازمان هایی که در راستای مسئولیتهای اجتماعی از جمله فولاد خوزستان که برای رسیدن این مرکز به این سطح همکاری ویژه ای انجام دادهاند، جای تقدیر و تشکر دارد.
وی افزود: امروز به حمداله ظرفیت قابل قبولی برای معتادان متجاهر ایجاد شده و مهمترین وظیفهی ما این است که شرایط را به گونهای آماده کنیم که این بیماران به چرخهی اعتیاد برنگردند.
حیاتی اظهار داشت: در راستای حرفهآموزی این افراد با تصویب شورای تامین استان، فعالیتهایی در حال انجام است که پس از گذراندن مراحل آموزشی، سالم به چرخهی اجتماع بازگردند.
امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در این مراسم گفت: شرکت فولاد خوزستان همواه سعی در ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی در استان داشته است.
وی افزود: پایداری تولید یکی از بحثهای مهم در شرکتهای تولیدی میباشد. یکی از شاخصهای پایداری، بحث محیط زیست و تعهد سازمانهای صنعتی به آن میباشد. در کنار پایداری تولید، فولاد خوزستان توجه ای ویژه ای به طرح های توسعه ای داشته و نمونه بارز آن کارخانه زمزم ۳ بوده که بدست رییس جمهور شهید افتتاح شد و دیگری کارخانه فولادسازی صنعت فولاد شادگان است که در ۲۲ بهمن ماه سال جاری افتتاح می گردد.
وی گفت: شرکت فولاد خوزستان به دلیل محدویتهای انرژی معادل ۲۰ همت درآمد خود را، از دست داده است. با این حال فولاد خوزستان در چند سال گذشته بالغ بر ۴ همت برای پروژههای محیط زیست هزینه نموده است.
ابراهیمی ادامه داد: مسئولیتهای اجتماعی به عنوان یک اصل در پایداری تولید تعریف میشود که وظایف یک سازمان در قبال جامعه پیرامون آن را شامل میشود. فولاد خوزستان در سالهای گذشته، همواره سعی داشته که در جایگاه الگو و در یک مسیر سیستمی با نگاه درمانی بلندمدت، اقدام به ایفای نقش مسئولیتهای اجتماعی نماید.
وی ادامه داد: ساخت، ترمیم و اصلاح جاده ها، ساخت درمانگاه پزشکی، آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد، اهدای جهیزیه، کمک به مناطق محروم در ابتدای هر سال تحصیلی و اقدامات دیگر، گوشه ای از نقش فولاد خوزستان در حوزه مسئولیت های اجتماعی است.
وی تصریح نمود: یک معتاد نه بعنوان یک معضل اجتماعی، بلکه در جایگاه یک آسیب اجتماعی، باید در شرایطی مطلوب به آغوش خانواده بازگشته و باعث تقویت بنیان خانواده شود.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: علیرغم محدودیت های انرژی و کاهش درآمد، شرکت فولاد خوزستان بر این باور است در کنار تولید پایدار باید جامعه اطراف خود را مدنظر قرار دهد.
وی ابراز امیدواری کرد که چنین اقداماتی برای دیگر سازمانهای استان خوزستان تبدیل به الگو شده و برای حل مشکلات این استان، گام های موثری برداشته شود.