- نویسنده : سیمای اقتصادی
- 17 آگوست 2019
- کد خبر 4363
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش “سیمای اقتصادی” محمود کلهری ظهر امروز در نشست خبری، منطقه ۱۷ را دارای ظرفیت و پتانسیل بالا دانست اما در عین حال تصریح کرد: این منطقه از لحاظ محرومیت رتبه نخست را داراست.
او با بیان اینکه اراده مدیریت شهری در این دوره کاهش محرومیت است، گفت: اقدامات خوبی در گذشته انجام شده است.
یکی از مهمترین ظرفیتهای منطقه مسیری است که از جا به جایی راه آهن تهران- تبریز ایجاد شده است. منطقه ۱۷ از لحاظ سرانههای خدماتی فقیر است اما این جابهجایی ظرفیت خوبی برای توسعه سرانههای منطقه هم در رو و هم در زیر زمین ایجاد کرده است.
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به بازدیدی که از طرح نیلوفری داشت، این طرح را طرحی جامع و در سطح ملی عنوان کرد و توضیح داد: این طرح، طرحی فاخر و ارزشمند است و بخش زیادی از آن پیش رفته است؛ با توجه به تاکیدهای شهردار تهران درباره این طرح، ادامه آن به جد دنبال میشود.
چرا که بهره برداری طرح نیلوفری کاهش فاصله شمال و جنوب را بهدنبال دارد.
کلهری با اشاره به اقدامات انجام شده در منطقه۱۷ اظهار کرد: در پروژه استخر دوقلوی آدم و حوا، بخش حوا که مخصوص بانوان است افتتاح شد تا سه ماه آینده هم از بخش آدم بهره برداری می شود.
این پروژه با سرمایهگذاری بخش خصوصی بوده و در نوع خودش در تهران کم نظیر است.
او ادامه داد: کارهای نهایی پروژه پایانه ایستگاه مترو زمزم انجام شده و خواسته ۲۰ ساله مردم منطقه که دسترسی آسان از شهید کاظمی به زمزم بود با این طرح عملی میشود. با کوتاه شدن مسیر، بازار کاشی و سرامیک هم رونق میگیرد.
شهردار منطقه ۱۷، از انجام اقدامات لازم برای پروژه پاساژ رضوان به عنوان یک پروژه که سال ها رها شده بود خبر داد و گفت: قرار است در جنوبی ترین محله این منطقه پردیس سینمایی و چیزی شبیه به باغ کتاب ایجاد شود.
کلهری همچنین از تخریب هشت پلاک برای کریدور سبز تهران در امروز خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر این، قرار است ۴۹ پلاک هم در محور نیلوفری تملک و تخریب کنیم. برای اینکار به اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی نیاز بود که با کمک سازمان املاک و ظرفیت بخش خصوصی تا پایان سال انجام میشود.
وی با اشاره به توافق با سازمان اوقاف گفت: در ضلع شرقی امام زاده حسن ۲۳ پلاک فرسوده وجود دارد که در این طرح قرار دارد. مصوبهای ۲۰ سال پیش وجود داشت که بر اساس آن اجازه داده شد پاساژی در آنجا ساخته شود اما ما به ازای آن، فضای سبز ایجاد شود. خوشبختانه پس از ۲۰ سال از گذشت مصوبه قرار است ظرف ۳ ماه ۲۳ پلاک برای ایجاد فضای سبز تملک شود.
شهردار منطقه ۱۷، همچنین از ارسال نامه شهرداری تهران به معاون اول رییس جمهوری برای استفاده دو ریل سرد راه آهن تهران- تبریز برای استفاده در حمل و نقل عمومی خبر داد.
او درباره آسیب های اجتماعی منطقه ۱۷ هم توضیح داد: با مسئولان نیروی انتظامی نشست های زیادی داشتیم، اما باید توجه کرد که این مسایل بیشتر در حوزه نیروی انتظامی است و مدیریت شهری به عنوان کمک کننده آمادگی همکاری را دارد. با این حال منطقه ۱۷ بر خلاف آمارهایی که منتشر کی شود، آسیب اجتماعی ندارد و آمارها دقیق نیست.
او ادامه داد: با این حال اقداماتی در زمینه کارآفرینی و اشتغال زایی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی انجام شده و حتی به تازگی در جنوبی ترین محله منطقه یک واحد دانشگاه علمی کاربردی ایجاد شد است. همچنین دو مرکز کارآفرینی را با اولویت آموزش به زنان سرپرست خانوار ایجاد کردیم.
کلهری در پاسخ به پرسشی درباره کمبود پارکینگ در منطقه هم توضیح داد: از سرمایهگذاران همواره درخواست کرده و عنوان کرده ایم در بافت فرسوده برای احداث پارکینگ حمایت میکنیم چرا که موضوعی ضروری و قابل اهمیت است. از طرف دیگر اصرار داریم که نقشه ساخت و سازها طوری باشد که پارکینگ ها تامین شود.