×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 19 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 14 خبر
نشست فصلی کمیته بیمه و درمان نمایندگان خانه های کارگری سراسر کشور برگزار شد

به گزارش “سیمای اقتصادی” در این نشست دکتر محمد توانایی، سرپرست اداره کل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در نظام بیمارستان داری کشور، وضعیت اداره بیمارستانهای تامین اجتماعی مطلوب و رضایتبخش اعلام شده است، گفت: این مطلوبیت ماحصل نظارت بیشتر و مطالبه گریهای نمایندگان کارگران و صاحبان اصلی این سازمان است.

وی تختهای بستری در اختیار تامین اجتماعی در کشور را کمتر از ۱۰ درصد و قریب به ۱۰ هزار تخت بیمارستانی با یک میلیون نفر بستری عنوان کرد و گفت: این درحالیست که وزارت بهداشت ۳ میلیون و دویست هزار بستری در سال دارد و این نشان دهنده مطلوبیت ارائه خدمات به بیماران است و اگر بیمه شده ناچار نباشد، از ظرفیت بیمارستان ملکی تامین اجتماعی خدمت مورد نیاز خود را دریافت می کند.

سرپرست اداره کل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی نگرانی جامعه کارگری را نگرانی مجموعه این سازمان مطرح کرد و افزود: در بحث طرح تحول سلامت، بدلیل اینکه منابع درستی تامین نشده بود لذا یکباره شاهد افزایش ۱۲۰ درصدی تعرفه ها شدیم.

دکتر توانایی گفت: وزارت بهداشت بخش تولیتی است و تولیت وقتی خودش عرضه کننده خدمت باشد، یک بخشی از بازار سلامت را تشکیل می دهد و قصد کندن منابع مالی بیمه ها را دارد و اذعان داریم که این نگاه، نگاه ملی نیست و عمده نگرانی تشکلها و صاحبان اصلی این سازمان بین النسلی به همین خاطر است.

حوزه درمان از بدنه اصلی تامین اجتماعی جدا شدنی نیست
در ادامه دکتر سید مرتضی خاتمی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و نماینده مردم ماه نشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی، گفت: درمان امر مهمی محسوب می شود و در این میان بازنشستگان باید از یک درمان قوی برخوردار باشند.
وی اظهار داشت: در چند نقطه کشور قطب درمان کشور باید ایجاد و خدمات فوق تخصصی به گروههای هدف ارائه می شد و به لحاظ تجهیزات و نیروی انسانی و حتی هلدینگ بیمارستانی تقویت می شد که این مهم در سایه طرح تحول نظام سلامت رخ داد.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه گفته می شود تامین اجتماعی وظیفه درمانی بر عهده ندارد و دولت باید این مهم را پوشش دهد، حرف درستی نیست و بر این اساس این سازمان باید در ساختار خود، حوزه درمانی را خارج کند که بروز این مساله تبعات زیادی دارد.
وی اضافه کرد: عدم تخصیص یک درصد ارزش افزوده به تامین اجتماعی مختص این سازمان نیست و حتی به بخش دولتی نیز داده نشد و این مهم حتی از ابتدای سال جاری تا کنون به دانشگاههای علوم پزشکی نیز تحقق نیافته است.

خاتمی افزود: اگر سازمان تامین اجتماعی در امر درمان خودکفا بود، به ناچار با طرح تحول نظام سلامت همراه نمی شد و به عنوان سازمان غیردولتی خدمات لازم را به گروه های هدف ارائه می داد و تصمیمات، برنامه ریزی ها را طراحی، اجرا و اتخاذ می کرد.

۴۸۲ هزار نفر در نیمه نخست سالجاری در مراکز درمانی تامین اجتماعی زنجان ویزیت شده اند
دکتر علی محمدی، مدیر درمان استان زنجان نیز در این نشست، به تشریح فعالیتها و اقدامات حوزه درمان سازمان در استان پرداخت و گفت: تا پایان نیمه اول سالجاری ۴۸۲ هزار نفر از بیمه شدگان زنجانی در مراکز درمانی سازمان ویزیت شده اند.
وی تعداد بیماران بستری شده در مراکز ملکی تامین اجتماعی در استان را ۹۳۰۰ نفر خواند و تصریح کرد: از این تعداد مراجعه، بیش از ۳۸۰۰ نفر نیز تحت عمل جراحی بزرگ و کوچک قرار گرفتند .

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان، تعداد موالید را ۲ هزار و ۱۰ نفر اعلام کرد و افزود: ظرفیت اشغال تخت در مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان زنجان در شش ماهه ابتدای سال ، ۶۵/۹۱ است .

وی به رشد ۴/۵ درصدی تعداد بیماران سالمند مراجعه کننده به مراکز درمانی در شش ماهه نخست سال نیز اشاره کرد و افزود: در راستای طرح تکریم سالمندان بیش از ۸۲ هزار و ۵۵۰ بیمار سالمند بالای ۶۵ سال، خدمات درمانی خود را از بیمارستانها و مراکز درمانی سرپایی بدون نوبت دریافت کرده اند.
در پایان این نشست، دبیران و روسای خانه های کارگری سراسر کشور به بیان مطالب، کاستی ها و مشکلات در حوزه فعالیت خویش پرداختند .

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.