×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 23 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش “سیمای اقتصادی” بختیاری در نشست خبری با بیان اینکه هدف هیات مدیره تحقق سرمایه ۵۰۰ میلیارد تومانی از محل آورده نقدی است، یادآورشد: طبق برنامه درگام اول سرمایه به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش و مابقی در گام های بعدی صورت می گیرد.

وی با اشاره به این نکته که بیمه رازی نخستین شرکت بیمه خصوصی کشور است که وارد سال شانزدهم فعالیت خود می شود، افزود: از بدو روی کار آمدن در این شرکت در تابستان سال گذشته سعی کردیم تا نگاه عمیقی به وضعیت این شرکت بیمه داشته باشیم و به همین دلیل ۵ گام را شامل شناخت، مشخص کردن سطحی از تنظیم اولیه، تعیین ارزش ها و خطوط قرمز، ارزیابی برنامه های شرکت و کسب سود باکیفیت و منطقی و پایدار را در دستور کار قرار دهیم.

مدیرعامل بیمه رازی درباره اهداف مدیریتی خود در بیمه رازی طی یک سال گذشته گفت: با توجه به پتانسیل های موجود در این بیمه و بهره گیری از تجارب مدیریتی و نوآوری، به دنبال یک الگوسازی در صنعت بیمه به عنوان یک شرکت بیمه خصوصی بودم چون اعتقاد داشتم بیمه رازی پتانسیل فعالیت به عنوان یک بیمه کاملا خصوصی را به دلیل موقعیت سهامداری دارد و با پیاده سازی فرایندهای مدیریتی جدید می تواند در قالب یک بیمه خصوصی به عنوان الگو در صنعت بیمه مطرح شود.

بختیاری با اشاره به وضعیت مناسب بازار سرمایه از بهمن ماه سال گذشته تاکنون گفت : اگر شرکتی با تجزیه و تحلیل مناسب وارد این بازار می شد می توانست سود خوبی را کسب کند کما این که بیمه رازی شش ماهه سودی معادل ۱۰۰ میلیارد تومان را از محل سرمایه گذاری در بازار سرمایه شامل سود سهام، خرید و فروش به دست آورده است.

او از صفر شدن زیان انباشته شرکت ظرف یک سال و نیم آینده خبرداد و گفت : یکی از مهم ترین مشکلات ما بدهی شرکت سایپا بود که با پیگیری و جلسات متعدد، مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان از این شرکت وصول شد و کماکان مبلغی بابت اصل و تاخیر در پرداخت طلب باقی مانده است که امید زیادی می رود سایپا به وعده های خود عمل کرده و سود حق بیمه های معوقه را به بیمه رازی پرداخت نماید.

وی گفت : درصددیم تا بیمه رازی را به عنوان یک الگو در صنعت بیمه کشور مطرح کنیم به همین دلیل یک تیم مدیریتی حرفه ای را در شرکت مستقر کردیم و با ایجاد واحدهای مدیریت ریسک، توسعه دیجیتال، مدیریت حسابرسی و مدیریت سرمایه گذاری، در تلاشیم که شرکت را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
به گفته مدیرعامل بیمه رازی، در یک سال گذشته، ۷۵ درصد حجم پورتفوی ثالث موتورسیکلت در شرکت کاهش یافته است، ضمن این که در ترکیب پورتفوی شرکت، سهم بیمه های اتوبوس و مینی بوس نیز کم شده و هم اکنون ترکیب پورتفوی ثالث معقول تر شده است.

وی با اشاره به تقویت کنترل های داخلی در شرکت و همچنین افزایش نظارت در حوزه نمایندگی ها، یادآور شد: سعی کردیم تا پس از ۱۶ سال یک بازآفرینی از برند شرکت بیمه رازی نیز داشته باشیم و تا یک ماه آینده شعار جدید شرکت رونمایی خواهد شد ضمن این که ممکن است تغییراتی نیز در لوگو با رعایت اصالت آن، انجام شود.

بختیاری با اشاره به فعالیت بیمه رازی در بازار پایه، از مکاتبات این شرکت با سازمان بورس برای ارتقای یک پله ای آن خبر داد و گفت: در صددیم تا آرام آرام وارد تابلوی اصلی بورس شویم.
او به ایجاد دپارتمان های جدید در ساختار بیمه رازی اشاره کرد و گفت : دو بخش مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه گذاری درشرکت بیمه رازی ایجاد شد که فعالیت این گروه نتایج خوبی را به همراه داشت.

محمد مهدی امانی معاون فنی بیمه رازی دراین نشست گفت : اجرای همگون سازی ترکیب پرتفوی کار مشکلی بود زیرا بیشتر شبکه فروش به صدور بیمه شخص ثالث به ویژه برای موتور سیکلت ها عادت داشتند و فاصله گرفتن از این فضا برایشان مشکل بود.

امانی یادآورشد : با مدیریت درست ریسک ها و اجرای برنامه مدیرعامل از تمدید قراردادهایی که ضریب خسارت بالایی داشتند ، امتناع و وصول مطالبات معوق را در کمیته وصول مطالبات با جدیدت دنبال کردیم .

همچنین ملکی معاون برنامه ریزی و نوآوری بیمه رازی درباره سامانه ﻫمراز این شرکت توضیح داد و گفت : پیاده سازی سامانه ﻫمراز از اردیبهشت ماه سال جاری آغازشد و از مهمترین دﻻیل شکل گیری این ایده می توان به ارائه امکانات و قابلیت ﻫایی که در حال حاضر در سیستم بیمه گری فعلی شرکت وجود ندارد. اشاره کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.