گروه : اجتماعی / جامعه و شهری
- نویسنده : رویداد آنلاین
- 28 آوریل 2020
- کد خبر 9254
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش “سیمای اقتصادی” کلهری با اشاره به طراحی لایحه مدیریت یکپارچه شهری در شورای عالی استانها گفت: چندی پیش به واسطه نمایندگان مردم در شورای عالی استانهای کشور، لایحه مدیریت یکپارچه شهری به مجلس محترم ارائه شد که می تواند نقش موثری در اداره بهتر شهرها خصوصاً کلانشهرها داشته باشد.
شهردار منطقه ۱۷ با بازخوانی تجربه موفق مدیریت یکپارچه در حفاری گفت: مدیریت یکپارچه در برخی حوزه ها در شهرداری منطقه ۱۷ تجربه شده که تجربه موفقی هم بوده. نمونه بارز آن احداث ۱۲کیلومتر نهرکانیو در سطح محدوده است که برای احداث این انهار هماهنگی کامل با کلیه سازمانها و نهادها که نیاز به مجوز حفاری دارند صورت گرفته که در نتیجه آن، بستر معابر تنها برای یک بار شکافته شده و تمامی موارد همچون شبکه فاضلاب شهری در آن لحاظ شده و دیگر نیاز به حفاری مجدد و صرف منابع و هزینه های دیگر نیست.
کلهری با تاکید بر لزوم همگرایی و هم افزایی یا سازمانها و نهادهای مختلف گفت: یکی از مشکلاتی که شبکه توزیع برق در سراسر کشور خصوصاٌ بافت فرسوده شهری با آن مواجه است فرسودگی تیرهای برق و شبکه توزیعی جریان برق است که خوشبختانه با همکاری و همدلی که با وزارت نیرو و شرکت توزیع برق منطقه ای صورت گرفته تا کنون نزدیک به نیمی از تیرهای فرسوده شناسایی شده در سطح منطقه ۱۷ اصلاح و تعویض شده که موجب رفع مشکلات شهروندان در توزیع برق بوده و قطعی برق را به حداقل رسانده است.
شهردار منطقه ۱۷ با تاکید بر همدلی میان مردم این منطقه و هموطنان استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه به عنوان استان معین منطقه ۱۷ در مواقع بحرانی تعیین شده بدین معنی که خدای نکرده در صورت وقوع بحران زلزله، هم میهنان عزیز در استان کرمانشاه به یاری مردم عزیز این منطقه خواهند شتافت. این امر بسیاری خوبی ست. مردم منطقه ۱۷ نیز در موقعیت های مختلف خصوصاً زلزله سال۹۶ کرمانشاه نشان دادند که قلبشان برای گوشه گوشه این سرزمین می تپد.
کلهری که در جهت نوسازی و مقاوم سازی بافت فرسوده گام برداشته گفت: نوسازی بافت فرسوده بهترین راه برای کاهش مخاطرات و خسارات زلزله است. اما باید به تمامی پیوستهای نوسازی همچون پیوست اجتماعی آن فکر کرد. بدین معنی که اگر ساختمانی از نو احداث می شود برای تامین سرانه های خدماتی در آن فکر شده باشد. نه اینکه مشکلی همچون تراکم جمعیت را به مشکلات شهر و منطقه اضافه کند بدون آنکه سرانه مورد نیاز شهروندان تامین شده باشد.
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به صدور بیش از ۴۷۰پروانه ساختمانی در سال گذشته گفت: در سال گذشته بیشتر از ۴۷۰ پروانه ساختمانی در این منطقه صادر شده که بخش عمده ای از آن در بافت فرسوده قرار دارد. این مجوزها با توجه به تامین سرانه مورد نیاز شهروندان صورت گرفته و برای تامین آن نیز برنامه ریزی لازم صورت گرفته که راه اندازی بوستان و مجموعه های ورزشی بخشی از آن است.
**انتقال تجربه موفق تهران در نوسازی بافت فرسوده به کرمانشاه
سید پیمان موسوی نیز با اشاره به مناسبات فرهنگی میان دو محدوده گفت: مردم عزیز دارالشهدا و همشهریان عزیز در استان سرسبز کرمانشاه اشتراکات فرهنگی بسیاری دارند و همواره با یکدیگر در ارتباط بودند. همانطور که در زلزله ۲۱آبان ماه سال ۹۶ مردم شریف این منطقه از هیچ کمکی برای کاهش آلام مردم شریف استان کرمانشاه دریغ نکردند. همچنین فرهنگ ایثار و شهادت و تقدیم خون های پاک جوانان به نظام اسلامی وجه مشترک میان این دو محدوده است. زیرا بسیاری از جوانان دارالشهدا در طول جنگ تحمیلی و در مناطق عملیاتی غرب کشور به فیض شهادت نائل آمدند.
جوان ترین عضو شورای عالی استانها با اشاره به اهمیت همیاری مردم دو منطقه گفت: مردم عزیز کرمانشاه هموراه قدردان کمک و همیاری مردم شریف تهران خصوصاٌ منطقه ۱۷ هستند که در هنگام بروز بحران همیار مردم بودند تا بخشی از آلام همشهریان عزیز کرمانشاهی در زلزله کاسته شود.
وی با اشاره به لزوم انتقال تجربه های موفق در نوسازی بافت فرسوده گفت: شهر کرمانشاه نیز همچون این منطقه از وجود بافت فرسوده شهری و روستایی رنج می برد که برای نوسازی و اصلاح آن تدابیر مختلفی صورت گرفته است.
لازم است شهرهای مختلف از تجربیات موفق همچون تجربه این منطقه در تامین سرانه ها استفاده کند تا بافت فرسوده شهری به بهترین شیوه اصلاح شده و سرانه مورد نیاز برای رفاه و آسایش شهروندان عزیز نیز تامین شود.
گفتنی ست همزمان با روز شوراها نشست هم اندیشی و انتقال تجربه میان شهردار منطقه۱۷ و عضو شورای شهر کرمانشاه و جوان ترین عضو شورای عالی استانها به دلیل آنکه این دو محدوده به عنوان معین یکدیگر در مواقع بحرانی تعیین شده اند، برگزار شد.
https://simayeeghtesadi.ir/?p=9254